torsdag 15. oktober 2009

Kursbeskrivelser

Nybegynnerkurs

På kurset går vi igjennom det grunnleggende ved scrapbooking og dere lager 1 eller 2 layouter med veiledning. Alt av materialer er inkludert, men ta gjerne med skjærebrett, saks og syrefri lim om du har.Ta med 6 - 9 bilder. 3 og 3 må være fra samme hendelse.

Pris: 350,-


Viderekommende kurs

På dette kurset tar vi for oss forskjellige teknikker.Teknikkene vil være forskjellige fra kurs til kurs.Ulike teknikker som håndsøm, drodling, glitter og glamour, filt mm.Alt av materialer er inkludert, men ta gjerne med skjærebrett, saks og syrefri lim om du har.Ta med 6 - 9 bilder.

Pris: fra kr 350,-


Tagbok

Kort"bok" med plass til mye tekst og bilder.På dette kurset lærer dere hvordan man bretter og pynter en tagbok.Er et litt tidkrevende kort som kan være fine å gi bort i spesielle anledninger.Alt av materialer er inkludert, men ta gjerne med skjærebrett, saks og syrefri lim om du har.

Pris: 350,-


Stempel og embossing

På dette kurset går vi igjennom to ulike stemplingsmåter og tegneteknikker.Vi lager ulike kort med de ferdige stemplingsproduktene.Alt av materialer er inkludert, men ta gjerne med skjærebrett, saks og syrefri lim om du har.

Pris: 350,-


Juleverksted

På juleverkstedet lager vi forskjellige julekort og pakkelapper.Vi hører julemusikk og spiser pepperkaker.Alt av materialer er inkludert, men ta gjerne med skjærebrett, saks og syrefri lim om du har.

Pris: 350,-


Julekort

På dette kurset lager vi to forskjellige julekort. Vi bruker forskjellige bretteteknikker, stempler, bilder og diverse pynt. Alt av materiale er inkludert, men ta gjerne med skjærebrett, saks og syrefri lim om du har.

Pris: 350,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar